Kaj vas odlikuje?

Odlikuje nas popolna predanost fotografiji, veselje do dela z ljudmi in želja po izzivih, ki zahtevajo kreativne rešitve. Delujemo na vseh področjih fotografije, sledimo najnovejšim trendom, uporabljamo napredne tehnike, obenem pa črpamo navdih iz lepote "starih" časov in bogatimo svoje izkušnje z iskanjem novih pristopov.

 

Zakaj izbrati nas za poročno fotografijo?

Poroka je najpomembnejši mejnik vašega življenja in čas velikega veselja. Vsaka poroka je edinstvena, tako za vas, kot za nas, zato se z vsakim parom pogovorimo o njihovih željah in pričakovanjih. Izdelamo natančen načrt in povsem oseben pristop, saj želimo, da fotografije odražajo počutje ljudi in vzdušje, ki si ga želite. Nevsiljivo beležimo intimne trenutke, sproščene podobe in vso lepoto dogodka. Naš cilj je ujeti zgodbo skozi vajine oči. Naše fotografije pripovedujejo o ljubezni, ki jo čutita.

 

Kakšen stil fotografije imate?

Fotografi imamo različne osebne pristope, vsi pa se držimo načela kreativne reportaže. Fotografiramo dogodek in iščemo posebne trenutke, ki jih ujamejo v zanimive, izpovedne kompozicije.

 

Koliko fotografov bo na poroki?

Dober fotograf je odločilnega pomena za vsako poroko. Izkušnje so nam pokazale, da se najbolje obnese, če sta na poroki prisotna dva profesionalna fotografa. Pomembno je, da vas sprostita in nasmejita v vsakem trenutku, saj je poročni dan pogosto zelo intenziven, zato ni časa za ponovitve. Oba spremljata celoten dogodek in skupaj ovekovečita vaše najlepše spomine, vi pa se lahko tako brezskrbno sprostite in kar najlepše doživite vaš dan.

 

Zakaj dva fotografa?

Drugi fotograf ni zgolj asistent, temveč profesionalni fotograf z bogatimi izkušnjami. Z dvema fotografoma lahko spremljamo vajini zgodbi z obeh koncev. Dve družini, ki bosta združili svoje potomstvo potrebujeta dva fotografa. Prav tako bosta dva fotografa poskrbela za večjo raznolikost fotografij in dinamičnost vajine zgodbe.

 

Kako dolgo poteka fotografiranje?

Ponavadi smo prisotni od jutra do večera. Fotografirati začnemo ob vaših pripravah, torej ko se nevesta in ženin pričneta urejati za svečanost. Priprave so pomembne, saj so dober začetek zgodbe o vajini poroki. Spremljali vas bomo na vaši poti in skrbeli, da boste dan doživeli sproščeno in imeli nanj najlepše spomine. Po poročnem obredu in fotografiranju mladoporočencev, se bomo udeležili svatbe in vas pospremili vse do poročne torte, ki je vrhunec večera. Na poročni dan bomo dihali, jokali in se smejali z vami.

 

Koliko fotografij boste naredili?

Poročni dan je edinstven trenutek v vašem življenju, zato ne omejujemo števila fotografij, ki jih naredimo. Po pregledu v grafičnem studiu vam izročimo digitalni medij z okoli 400 fotografijami, ki najbolje prikažejo dogajanje celega dne.

 

Kaj pa fotografiranje mladoporočencev?

Prav mladoporočenca sta osrednji razlog za veselje, zato predhodno izdelamo načrt lokacij in načina fotografiranja. Z obema se pogovorimo o željah, tako da lahko na poročni dan ujamemo najlepše trenutke ljubezni in naklonjenosti v prijetnem ambientu.

 

Kaj pa skupinski posnetki in portret družine?

Pomemben del vsake poroke je tudi družina, zato vedno naredimo posnetke mladoporočencev z družinskimi člani. Število fotografij in fotografirancev je odvisno od vaših želja in je stvar dogovora. Prav tako so za vaju pomembni vsi svatje, zato izdelamo še skupinski posnetek vseh prisotnih na poroki.

 

Kako je s fotografiranjem zaročencev, otrok in mladih družin?

Fotografiramo zaročence, novorojenčke, krste in otroke ter mlade družine, vendar se je potrebno predhodno dogovoriti za termin. Navadno poteka fotografiranje na izbrani lokaciji čez teden, izjdmoma tudi vikende, ki niso zasedeni s poročnim fotografiranjem.

 

Kako nam lahko zagotovite, da bova 100% zadovoljna?

Dolgoletne izkušnje, vrhunska oprema, oseben pristop in profesionalnost so garant za najkakovostnejše fotografije, ki si jih boste vedno z veseljem ogledali. Zaradi številnih zadovoljnih naročnikov in veselja ob ogledu končnih izdelkov vam lahko zagotavljamo, da boste z nami popolnoma zadovoljni. Zagotavljamo vam, da boste imeli na fotografijah mladoporočencev prelepo svetlobo in vreme kot ga želite! Kako? V kolikor bi se zgodilo, da je na poročni dan slabo vreme, vam ponujamo možnost ponovitve portretov mladoporočencev na izbrani lokaciji v skladu z vašimi željami. Z vsem tem vam lahko jamčimo 100% zadovoljstvo.

 

V zahvali bi rada imela fotografije!

Ni problema, za vas lahko na licu mesta izdelamo eno izbrano fotografijo v poljubnem formatu, ki jo lahko svojim svatom podelite že ob koncu dneva.

 

Črno-belo ali barvno?

Vse fotografije so posnete v barvni tehniki, kasneje v grafičnem studiu izdelamo dva seta fotografij. Daljši set barvnih fotografij pripoveduje živahno in veselo zgodbo skozi lepoto barv, krajši črno-beli set pa je navadno bolj sproščen in igriv.

 

Kakšne albume ponujate?

Album ni le sklop lepih fotografij, ampak mora pripovedovati zgodbo vajinega poročnega dne, vajine medsebojne ljubezni, družinskih vezi in prijateljske naklonjenosti. Vsak album je oblikovan v našem grafičnem studiu, tako da resnično odraža občutke poročnega dne. Album je ročno oblikovan po vaših željah in izdelan iz najboljših materialov. Vsak album je unikatno oblikovan, ima svečan izgled in osebno posvetilo, ki vam pritiče.

 

Kako poteka izdelava albuma?

Po izboru in obdelavi poročnih fotografij v našem grafičnem studiju izdelamo elektronsko obliko albuma, ki ga nato pošljemo v tiskarno ali pa na vašo željo izdelamo fotografije, ki jih ročno vstavimo v album. Ker želimo, da je album presenečenje za mladoporočenca se predhodno dogovorimo o vaših posebnih željah glede izbora fotografij in samega albuma. V vsak album, ki ga izdelamo je vloženo veliko truda, znanja in skrbi. Vsi naši albumi so unikati in oblikovani tako, da vaše fotografije čim bolj žarijo. Albumi so izdelani v minimalističnem, mladostnem in svežem stilu. Vsi albumi so ročno oblikovani po vaših željah, brez standarnih postavitev, ki se jih navadno poslužujejo drugi studiji.

 

Ali prejmeva tudi projekcijo?

Na vašo željo lahko izdelamo foto projekcijo, ki jo opremimo z glasbo po vašem izboru. Projekcijo prejmeta na CDju ali DVDju v lično oblikovanem ovitku.

 

Kdaj prejmem fotografije?

Fotografije izberemo in obdelamo v grafičnem studiu. 12 dni po poroki prejmete izbor fotografij v elektronski obliki. V kolikor želite za vas izdelamo tudi klasičen poročni album, ročno sestavimo in dostavimo do vas v 7 dneh. Če imate raje foto knjigo jo za vas pripravimo v elektronski obliki in pošljemo v tiskarno, kjer izdelajo profesionalno, visoko kvalitetno knjigo velikega formata. Čas tiska elektronske knjige je odvisen od zasedenosti tiskarne, navadno pa je stiskana v 7 dneh.

 

Kako dolgo traja, da prejmemo izdelke in fotografije?

Fotografije prejmete 12 dni po poroki (Mi izberemo vse fotografije in vsako posebej obdelamo. To je zamudno opravilo, vendar nujno potrebno, da bi dobili najboljši rezultat). Celotna postavitev albuma traja 3 tedne, tisk in pošta pa nadaljnih 7 dni.


Kako deluje spletna galerija?

V kolikor želite, lahko vse fotografije objavimo na zasebni povezavi, na kateri si jih lahko skupaj z družino ogledate. Do galerije imate lahko dostop le vi ali vsi ljudje, ki jim pošljete povezavo.

 

Ali snemate tudi video?

Smo fotografi, ki se zavedamo prednosti fotografije in vemo, da je dober fotografski zapis brezčasen. Fotografija govori brez besed in je kot podoba večna ideja ujetega trenutka. Videa ne delamo, lahko pa vam pošljemo kontakte preizkušenih profesionalnih poročnih video snemalcev s katerimi sodelujemo.

 

Najina poroka bo daleč, bi naju prišli fotografirat?

Fotografski studio se nahaja v Ljubljani, vendar so vsi naši fotografi navajeni terenskega dela in potovanj, zato oddaljenost ni omejitev. Sporočite nam kje se želite poročiti in naredili bomo vse, da ustrežemo vašim željam.


Kako vas najamemo?

Pokličite ali nam pošljite elektronsko sporočilo, da se dogovorimo za sestanek. V kolikor ste preveč zasedeni lahko celotno komunikacijo opravimo tudi preko elektronske pošte, vendar svetujemo, da se predhodno srečamo, saj nas boste osebno spoznali in nam tako lahko popolnoma zaupali.

Ali lahko rezervirava termin?

Čas za vašo poroko si bomo rezervirali po uvodnem sestanku in plačilu avansa v višini 50% skupnega stroška. Možnost rezervacije je odvisna od zasedenosti in časa do vaše poroke. Ne čakajte predolgo, saj so najboljši termini navadno rezervirani že 3-6 mesecev vnaprej.


Kakšno opremo uporabljate?

Uporabljamo le najboljšo opremo, ki je na trgu in omogoča zajemanje posnetkov v najvišji kakovosti. Vrhunske profesionalne leče poskrbijo za izredno ostrino objektov, žive barve in lepe prehode v ozadja. Neprestano vlagamo v svoje znanje in opremo, zato boste z nami gotovo zadovoljni.