V današnjem času govorimo le še o digitalni fotografiji, ki je po zahvali hitrega razvoja tehnologije postala praktično edini standard. Zavedamo se prednosti digitalne fotografije, zato se je tudi sami najpogosteje poslužujemo. Ker cenimo fotografijo vseh časov in oblik, se ob posebnih, redkih priložnostih še vedno poslužimo kasične fotografije na film.

Lepota klasične fotografije, ko še ni bilo spominskih kartic in hitrega proženja neomejenega števila podob, nam omogoča drugačen vpogled. Analogni pristop je danes že skoraj pozabljen. Preko njega sta fotograf in objekt v drugačnem odnosu in romantika je ravno v tem edinstvenem doživetju. Z njim podobam vrnemo njihovo veličino.  Fotografije niso več le digitalno zaporedje dogodkov, temveč postanejo zamrznjeni trenutki večnosti.

Takšno navdušenje in intimno doživetje fotografije želimo deliti z vami. S klasičnimi fotografskimi aparati popsestrimo dogajanje in vrnemo čarovnijo trenutkom ter vas popeljemo v zlate čase. Z uporabo polaroidnih aparatov, ki fotografijo izdelajo na licu mesta bo vaše doživetje popolno. S tem boste dobili najboljše iz obeh svetov. Vse značilnosti klasične fotografije, ki jo lahko občudujete takoj.

V kolikor ste otrok digitalne dobe, nenaklonjeni izkustvom preteklosti, a osebnostno vseeno vpeti v "drugačno", lahko na vašo željo ustvarimo popolno "hipstersko romanco" in digitalne podobe preslikamo na analogni medij.