Otroci so prav posebni čudeži, ustvarjeni iz ljubezni in za ljubezen. Mala semena sreče, ki hitro rastejo in nas veselijo. Iskreno in iskrivo  nam držijo ogledalo ter dajejo upanje za naš novi rod.

Otroci začnejo opozarjati nase že takoj ob spočetju. Žensko telo se hitro spreminja in mehko zaokroža. Čas nosečnosti je čas pričakovanja, čas intimnega povezovanja partnerjev in čas za razmišljanje o prihodnosti. Da ne bi šel v pozabo, ga je vredno ujeti v brezčasne podobe nežnih fotografij.

Otroci se rodijo in svet vržejo iz tira. Hitre spremembe in nujne prilagoditve puščajo staršem le malo časa za počitek. Otroci se učijo, napredujejo in igrajo, rastejo in kmalu odrastejo. V vsem svojem počtju so sproščeni in iskreni. Čas otroštva je čas učenja, čas smeha in čas lepih spominov. Otroške fotografije so večen spomin na brezskrbne čase in starševsko toplino, ki se jo vsi z veseljem spominjamo.

 

 

  • Fotografiranje nosečnic
  • Fotografiranje otročnic
  • Fotografiranje novorojenčkov
  • Fotografiranje otrok
  • Fotografiranje parov

 

fotografiranje nosečnicfotografiranje nosečnicfotografiranje nosečnicfotografiranje nosečnicfotografiranje nosečnicfotografiranje novorojenčkovfotografiranje novorojenčkovfotografiranje novorojenčkovfotografiranje novorojenčkovfotografiranje otrokfotografiranje dojenčkov