Modna fotografija je primerna za mlade oblikovalce, ki želite predstaviti svežo kolekcijo ali fotomodele, ki svojo modno kariero šele začenjate in želite imeti portfolio kot odskočno desko v svet profesionalcev. Za vse, ki želite lahko posnamemo intimne "boudoir" fotografije, namenjene le vam in vašemu partnerju.

fotomodel

Ekipa profesionalcev bo en dan delala samo za vas. Fotograf, asistent, makup artist in stilist bodo poskrbeli za vaš izgled. En dan boste preživeli kot pravi fotomodel. Sproščeno vzdušje in ekipa profesionalcev vas bo predstavila v najboljši luči. Spoznali boste osnove poziranja, ličenja, stylinga in poziranja. S profesionalnim portfoliem in bogatimi izkušnjami se boste lahko predstavili vsem večjim agencijam.

modni oblikovalec

V kolikor ste oblikovalec bomo naredili vse za reprezentativno predstavitev vaših kreacij. Posvetili se bomo tako detajlom na oblačilih kot celostni podobi. Fotografiramo v studiu ali na terenu odvisno od dogovorjenega koncepta in želja oblikovalca. Naše fotografije bodo odražale vaš stil in idejo celotne kolekcije.

boudoir

Presenetite vašega partnerja in mu podarite intimne fotografije namenje zgolj njegovim očem. Zanj ni lepšega darila kot nežno erotične fotografije, z zapeljivimi pogledi, ki odpirajo pot domišliji. Okusne, oblečene ali pol gole fotografije, ki z igro zakrivanja ne odkrivajo ničesar pregrešnega, temveč zgolj žgečkljivo namigujejo na prijetno misel v ozadju.

modna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografijamodna fotografija